Frambozen Empileur
Frambozen Empileur
Rolbeslag
500 g | Rolbeslag met Maestro Moscovisch |
Vulling
1.500 g | Fruitful Raspberry HI | |
225 g | Zeesan Neutraal |
Bavaroise
165 g | Zeesan Neutraal | |
200 g | water | |
825 g | slagroom | |
330 g | Fruitful Raspberry HI |
Miserable
170 g | Bianca | |
170 g | water | |
500 g | Amandelprogres | |
100 g | patent tarwebloem |
Afwerking
1.250 g | Fruitful Raspberry HI |
Werkwijze
Bianca en water opkloppen tot een standig schuim.Spatel vervolgens de Amandelprogres met de patentbloem door het schuim.
Het beslag verdelen in het frame en afstrijken met afstrijker 4 cm.
Oventemperatuur 180°C.
Baktijd 20 minuten.
Leg een plak rolbeslag in het frame en verdeel hierop de met Zeesan Neutraal vermengde Fruitful Raspberry HI.
Afstrijken met afstrijker 3 cm.
Meng de Zeesan Neutraal met het water tot een gladde massa.
Voeg de Fruitful Raspberry HI toe en spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
De bavaroise over de Fruitful Raspberry HI verdelen en afstrijken met afstrijker 2 cm.
Plaats de gebakken plak miserable op de bavaroise en druk deze licht aan.
Verdeel de Fruitful Raspberry HI over de miserable en afstrijken met afstrijker 0,5 cm.
Invriezen en bevroren lossen. Snijd de gebakjes in de gewenste maat.
Maak eventueel gebruik van de meegeleverde snijmal.
Uitkomst 1 frame (50 stuks)