Framboos met Roosjes Vegan met V-GO! Vegan Cake
Framboos met Roosjes Vegan met V-GO! Vegan Cake
Fonceerdeeg
750 g | Hardewenerdeeg met V-Go! Vegan Cake |
Recept
1.250 g | V-GO! Vegan Cake | |
390 g | rozenwater | |
280 g | water | |
375 g | Muffinolie * | |
115 g | gevriesdroogde frambozen |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Recept 2
500 g | Fruitful Raspberry HI | |
50 g | Zeesan Neutral V |
Afwerking
750 g | Maro 1:3 Rol Rood |
Afwerking 2
600 g | Paletta Classic NTR. | |
300 g | water |
Decoratie
500 g | Paletta Classic NTR. | |
250 g | water |
Werkwijze
Fonceer het Banketframe met hardewenerdeeg, dikte 3 mm.Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 20 minuten.
Meng de ingrediënten van recept 1 gedurende 5 minuten in de eerste versnelling en verdeel het beslag over het gebakken hardewenerdeeg.
Oventemperatuur:
Inschietoven 185°C.
Rotatieoven 165°C.
Baktijd 45 minuten.
Na het bakken en afkoelen, eventueel invriezen.
Maak de Fruitful Raspberry HI aan met Zeesan Neutral V en verdeel over de gebakken cake.
Rol de marsepein uit tot een dikte van 1,75 mm en vries in.
Maak de gelei aan en giet over de marsepein.
Lossen en snijden in 5 x 5 cm. Maak de gelei aan en de stukjes doorhalen.
Uitkomst 77 stuks