Recepten Recepten

Formule 1 Gebakstuk

Recept

1.375 g   Fantasy RedVelvet Cake
480 g   ei
410 g   gesmolten boter
310 g   water

Vulling

4.000 g   Kwark Yoghurt Bavaroise met Zeesan Curd/Yoghurt

Afwerking 1

1.000 g   Maro 1:2 Rol *

* Blauw gekleurd

Afwerking 2

300 g   Paletta Spray Neutraal

Decoratie

25 g   Mont Blanc
Formule 1 Gebakstuk

Werkwijze

Meng alle grondstoffen gedurende 4 minuten in de tweede versnelling met de vlindergarde.
Verdeel het beslag in het rationeel banketframe en bak de cake in het frame.

Oventemperatuur:
Inschietoven 185°C.
Rotatieoven 165°C.
Baktijd 30 minuten.

Verdeel de bavaroise over de cake en strijk deze glad af.
Invriezen en bevroren lossen.

Bekleed de bavaroise met blauwe marsepein, snijden in stukken van 18 x 11 cm.

Decoreren met het sjabloon en Mont Blanc, de zijkanten afgeleren.

Uitkomst 1 frame (10 stuks)