Formule 1 Empileur
Formule 1 Empileur
Recept
1.375 g | Fantasy RedVelvet Cake | |
480 g | ei | |
410 g | gesmolten boter | |
310 g | water |
Vulling
4.000 g | Kwark Yoghurt Bavaroise met Zeesan Curd/Yoghurt |
Afwerking 1
1.000 g | Maro 1:2 Rol * |
* Blauw gekleurd
Afwerking 2
150 g | Dip Neutraal * | |
35 g | Butterscotch Granulaat |
* Rood gekleurd
Decoratie
50 g | Mont Blanc |
Werkwijze
Meng alle grondstoffen gedurende 4 minuten in de tweede versnelling met de vlindergarde.Verdeel het beslag in het rationeel banketframe en bak de cake in het frame.
Oventemperatuur:
Inschietoven 185°C.
Rotatieoven 165°C.
Baktijd 30 minuten.
Verdeel de bavaroise over de cake en strijk deze glad af.
Invriezen en bevroren lossen.
Bekleed de bavaroise met blauwe marsepein. Snijd de gebakjes in de gewenste maat, maak eventueel gebruik van de meegeleverde snijmal.
Haal de onderkant van de gebakjes door de rood gekleurde Dip Neutraal vermengt met Butterscotch.
Decoreren met het sjabloon en Mont Blanc.
Uitkomst 1 frame (50 stuks)