Focaccia Pomodoro
Focaccia Pomodoro
Recept
10.000 g | 100 % | Fiesta Pomodoro * | |
300 g | 3 % | gist | |
6.500 g | 65 % | water |
* Fiësta Pomodoro bevat zout!
Decoratie
840 g | geraspte kaas (10 g per stuk) |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Kneed aanvankelijk een stevig deeg met 50% van het water.
Voeg, wanneer het deeg gevormd is, het resterende water geleidelijk toe.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 200 gram.
Plaats het deeg in een pie-plate (doorsnede 18cm), enigszins uitdrukken.
Rijstijd 60 minuten.
Met in olijfolie gedrenkte vingertoppen het deegstuk gelijkmatig uitdrukken.
Narijs 60 minuten.
Bestrooien met geraspte kaas.
Bakken met iets stoom.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 15 minuten.
Uitkomst 84 stuks