Fluweelde
Fluweelde
Recept
2.000 g | Arabesque Blanc 29 | |
500 g | slagroom | |
100 g | boter | |
150 g | Gel Advocaat 50% * |
* eventueel iets gele kleur
Afwerking
700 g | Arabesque Blanc 29 |
Werkwijze
De slagroom met de boter koken.Zodra de massa kookt de pan van het vuur halen.
Meng de Arabesque Blanc 29 met een spatel door de massa.
Als laatste de Gel naar keuze doorwerken.
Eventueel met een staafmixer mengen om meer glans te verkrijgen.
Uitstorten ca. 1.5 cm dik.
Laten stollen tot de juiste stevegheid om te kunnen snijden.
Niet te koel verder verwerken (18°C )
Eerst een laag van 350 gram Arabesque Blanc 29 aanbrengen even laten stollen en omdraaien.
Op de bovenzijde een laag Arabesque Blanc 29 en met een gekartelde krabber versieren.
Zo snel mogelijk snijden b.v. met een snijraam.
Tip:
Gebruik voor de oranje Gel Triple Sec 50 % en iets oranje kleur. Gebruik voor de groene Gel Rhum 50 % en iets groene kleur.