Fiesta Pomodoro Grissini's met Fiesta Pomodoro
Fiesta Pomodoro Grissini's met Fiesta Pomodoro
Recept
1.000 g | 100 % | Fiesta Pomodoro * | |
50 g | 5 % | gist | |
50 g | 5 % | ei | |
450 g | 45 % | water |
* Fiësta Pomodoro bevat zout!
Doortoeren
350 g | 35 % | korstboter/margarine |
Werkwijze
Deeg glad draaien, maar niet taai.Deegtemperatuur 20°C.
Toerboter invouwen.
Twee halve Hollandse toeren geven (=in vieren).
Tussen de toeren 10 minuten rust geven (koelen).
Het deeg uitrollen op een dikte van 8 mm.
Onder-en bovenkant decoreren.
Banen snijden van 1 cm breed en 30 cm lang.
Spiraliseren en in stokbroodplaten leggen (om kromtrekken tegen te gaan).
Narijs 40 minuten.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 15 minuten.
Een aantrekkelijke decoratie maakt u van:
400 gram Decor Maisgries
400 gram geraspte kaas
200 gram Decor Sesamzaad
20 gram gedroogde peterselie
iets cajuinkruiden.