Recepten Recepten

Fiesta Pomodoro Grissini's met Fiesta Pomodoro

Recept

1.000 g 100 % Fiesta Pomodoro *
50 g 5 % gist
50 g 5 % ei
450 g 45 % water

* Fiësta Pomodoro bevat zout!

Doortoeren

350 g 35 % korstboter/margarine
Fiesta Pomodoro Grissini's met Fiesta Pomodoro

Werkwijze

Deeg glad draaien, maar niet taai.
Deegtemperatuur 20°C.
Toerboter invouwen.
Twee halve Hollandse toeren geven (=in vieren).
Tussen de toeren 10 minuten rust geven (koelen).
Het deeg uitrollen op een dikte van 8 mm.
Onder-en bovenkant decoreren.
Banen snijden van 1 cm breed en 30 cm lang.
Spiraliseren en in stokbroodplaten leggen (om kromtrekken tegen te gaan).
Narijs 40 minuten.
Bakken met stoom.

Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 15 minuten.


Een aantrekkelijke decoratie maakt u van:
400 gram Decor Maisgries
400 gram geraspte kaas
200 gram Decor Sesamzaad
  20 gram gedroogde peterselie
iets cajuinkruiden.