Fiesta Mais vruchtenbrood
Fiesta Mais vruchtenbrood
Recept
10.000 g | 100 % | Fiesta Panovite Mais * | |
800 g | 8 % | gist | |
4.800 g | 48 % | water | |
200 g | 2 % | Maestro Wit |
* Fiesta Panovite Mais bevat zout !
Vulling
6.000 g | 60 % | Vruchtenmelange | |
1.500 g | 15 % | water | |
2.000 g | 20 % | rozijnen |
Decoratie
430 g | Decor Maisgries |
Werkwijze
De Vruchtenmelange wassen, minimaal 4 - en maximaal 24 uur van te voren weken.Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 350 gram.
Bol- puntrijs 25 minuten.
Opbollen en iets langrollen.
Door de Ovex Liquide rollen en decoreren met Decor Maisgries.
In Zeebonk bakblikken leggen.
Narijs 60 minuten.
Deksel op de blikken leggen en bakken.
Oventemperatuur 220°C
Baktijd 35 minuten.
Uitkomst 72 Fiesta Mais vruchtenbroden.