Fantasy Orange & Choco Empileur
Fantasy Orange & Choco Empileur
Fonceerdeeg
700 g | hardewenerdeeg cacao |
Vulling 1
250 g | Fruitful Apricot Jam |
Rolbeslag
1.260 g | Rolbeslag met Fantasy Orange Cake |
Vulling 2
2.000 g | Choco Bavaroise met Zeesan Choco |
Trempeer
300 g | Trempeerlikeur met Gel |
Vulling 3
1.700 g | Fruitful Orange Cream | |
300 g | Maestro Creme Vanille |
Decoratie
250 g | Paletta Spray Neutraal | |
100 g | Arabesque Noir 58 |
Werkwijze
Fonceer een bakplaat van 60 x 40 cm met hardewenerdeeg cacao, dikte 1,75 mm.Het hardewenerdeeg uitsteken met het frame.
Oventemperatuur 180°C.
Baktijd 12 minuten.
De gebakken plak laten afkoelen, het frame met de ronde kanten op de plaat zetten.
Bestrijk de hardewenerplak met Fruitful Apricot Jam.
Leg een plak rolbeslag op de Fruitful Apricot Jam, tremperen met Trempeerlikeur met Gel Triple Sec.
De chocobavaroise op het rolbeslag aanbrengen en afstrijken met afstrijker 3 cm.
Leg hierop een plak rolbeslag, tremperen met Trempeerlikeur Triple Sec.
Breng opnieuw een laag chocobavaroise op het rolbeslag aan en strijk deze af met afstrijker 1,5 cm
Leg hierop een plak rolbeslag, tremperen met Trempeerlikeur met Gel Triple Sec.
Meng de Maestro Créme Vanille en de Fruitful Orange Cream gedurende 3 minuten in de hoogste versnelling met een vlindergard.
Aanbrengen op het rolbeslag en afstrijken met afstrijker 0,5 cm.
Invriezen en bevroren lossen.
Voor het snijden afgeleren met Paletta Spray Neutraal en garneer af met de Arabesque chocolade.
Snijd de gebakjes in de gewenste maat. Maak eventueel gebruik van de meegeleverde snijmal.
Decoreren naar wens.
Uitkomst 1 frame (50 stuks)