Fantasy Double Choc Orange plaatcake
Fantasy Double Choc Orange plaatcake
Fonceerdeeg
700 g | Hardewenerdeeg met Kanomix |
Recept 1
1.250 g | Double Choc Cake | |
250 g | water | |
250 g | ei |
Recept 2
1.000 g | Fantasy Orange Cake | |
350 g | ei | |
250 g | water | |
150 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
500 g | Fruitful Orange Cream |
Afwerking
250 g | Paletta Spray Neutraal |
Werkwijze
Fonceer twee bakplaten van 60 x 20 cm met het deeg, en bak dit voor.Oventemperatuur:
Inschietoven 175°C.
Rotatieoven 155°C.
Baktijd 10 minuten.
Meng alle ingrediënten uit recept 1 gedurende 5 minuten met de vlinder in de eerste versnelling.
Meng ook alle ingrediënten van recept 2 gedurende 5 minuten met de vlinder in de eerste versnelling.
Om er zeker van te zijn dat de sinaasappelstukjes mooi verdeeld zitten in het beslag is het aan te bevelen om het eerst bij te krabben voor het uitscheppen
Verdeel eerst het chocoladebeslag over de beide hardewenerplakken en spuit hierop strepen Orange beslag.
Meng grof beide beslagen zodat er een marmereffect ontstaat.
Spuit voor het bakken de Fruitful Orange Cream op naar wens.
Oventemperatuur:
Inschietoven 185°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 50 - 55 minuten.
Na afkoelen invriezen, afgeleren met Paletta Spray Neutraal en snijden op gewenste maat.