Extreem gevuld vruchtenbrood
Extreem gevuld vruchtenbrood
Recept
10.000 g | 100 % | tarwebloem | |
1.000 g | 10 % | gist | |
200 g | 2 % | bakkerszout | |
6.200 g | 62 % | water | |
3.000 g | 30 % | Maestro Boterstol |
Vulling
8.000 g | 80 % | rozijnen | |
8.000 g | 80 % | abrikozenstukjes | |
8.000 g | 80 % | Vruchtenmelange |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.De vulling direct doordraaien.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 1400 gram.
Bolrijs 30 minuten.
Opmaken en in lampionkoppels leggen.
Narijs 60 minuten.
Oventemperatuur 230°C aflopend naar 200°C.
Baktijd 60 minuten.
Afkoelen en verpakken.
De volgende dag dikke plakken snijden.
Verpakken per 5 plakken.
Uitkomst 31 stuks