Examentaartje
Examentaartje
Fonceerdeeg
3.500 g | Kruimeldeeg met Kanomix en Minuta VV | |
1.600 g | Perla Amandelpan |
Rolbeslag
1.600 g | Rolbeslag met Maestro Moscovisch |
Vulling
4.000 g | Fruitful Peach HI |
Afwerking
400 g | ColdJel Neutraal |
Decoratie
5.000 g | slagroom | |
400 g | Marsepein Marmer Decor |
Werkwijze
20 vlaaipannen van 20 cm doorsnede bestrooien met kruimeldeeg.Verdeel hierop de Perla Amandelpan en druk een uitgestoken plak rolbeslag op de Perla Amandelpan.
Verdeel de Fruitful Peach HI over het rolbeslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 25 minuten.
Afgeleren met Coldjel Neutraal en spuit een rand rozetten van slagroom.
Decoreren met een marsepein duim.
Uitkomst 20 stuks