Recepten Recepten

Examentaartje

Fonceerdeeg

3.500 g   Kruimeldeeg met Kanomix en Minuta VV
1.600 g   Perla Amandelpan

Rolbeslag

1.600 g   Rolbeslag met Maestro Moscovisch

Vulling

4.000 g   Fruitful Peach HI

Afwerking

400 g   ColdJel Neutraal

Decoratie

5.000 g   slagroom
400 g   Marsepein Marmer Decor
Examentaartje

Werkwijze

20 vlaaipannen van 20 cm doorsnede bestrooien met kruimeldeeg.
Verdeel hierop de Perla Amandelpan en druk een uitgestoken plak rolbeslag op de Perla Amandelpan.
Verdeel de Fruitful Peach HI over het rolbeslag.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 25 minuten.

Afgeleren met Coldjel Neutraal en spuit een rand rozetten van slagroom.
Decoreren met een marsepein duim.

Uitkomst 20 stuks