EK voetbal
EK voetbal
Recept
1.250 g | Rolbeslag met Moscalux |
Vulling
500 g | Maestro Creme Vanille | |
1.250 g | water |
Vulling 1
250 g | Zeesan Neutraal | |
250 g | water | |
1.250 g | slagroom | |
750 g | Fruitful Peach HI |
Afwerking
1.000 g | Crème au Beurre met Cremo B Poeder | |
1.250 g | Maro 1:3 Rol | |
1.000 g | Glacage Wit * |
* 90% Oranje gekleurd
Decoratie
200 g | Chocoladeschaafsel Wit |
Werkwijze
Bekleed een Zeelandia volumebeker met rolbeslag, gebruik de afsnijdsels voor de tussenplakjes.Maestro Creme Vanille en water mengen, 3 minuten in de hoogste versnelling opkloppen.
Meng de Zeesan Neutraal met water tot een gladde massa. Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Meng de Maestro Creme Vanille met de bavaroise en spatel daarna rustig de Fruitful Peach HI erdoor.
Vul de bolvorm met een deel van de bavaroise en breng hierop een laagje rolbeslag aan, vul af met de bavaroise en sluit de vorm af met een laag rolbeslag.
Na verwerking altijd eerst in de koeling en dan in de vriezer plaatsen om een goede gelering te verkrijgen.
Na het invriezen de taart lossen door de kom in heet water te dompelen.
De bovenkant maskeren met botercreme en bekleden met een laagje Maro 1:3 Rol.
Terugplaatsen in de vriezer en daarna afwerken met de oranje gekleurde Glacage.
Decoreren met streepjes van de 10% niet gekleurde Glacage.
De onderrand afwerken met Chocolade Schaafsel Wit.
Decoreren met een EK schildje.
Uitkomst 10 stuks