Recepten Recepten

EK voetbal

Recept

1.250 g   Rolbeslag met Moscalux

Vulling

500 g   Maestro Creme Vanille
1.250 g   water

Vulling 1

250 g   Zeesan Neutraal
250 g   water
1.250 g   slagroom
750 g   Fruitful Peach HI

Afwerking

1.000 g   Crème au Beurre met Cremo B Poeder
1.250 g   Maro 1:3 Rol
1.000 g   Glacage Wit *

* 90% Oranje gekleurd

Decoratie

200 g   Chocoladeschaafsel Wit
EK voetbal

Werkwijze

Bekleed een Zeelandia volumebeker met rolbeslag, gebruik de afsnijdsels voor de tussenplakjes.
Maestro Creme Vanille en water mengen, 3 minuten in de hoogste versnelling opkloppen.
Meng de Zeesan Neutraal met water tot een gladde massa. Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Meng de Maestro Creme Vanille met de bavaroise en spatel daarna rustig de Fruitful Peach HI erdoor.

Vul de bolvorm met een deel van de bavaroise en breng hierop een laagje rolbeslag aan, vul af met de bavaroise en sluit de vorm af met een laag rolbeslag.

Na verwerking altijd eerst in de koeling en dan in de vriezer plaatsen om een goede gelering te verkrijgen.

Na het invriezen de taart lossen door de kom in heet water te dompelen.
De bovenkant maskeren met botercreme en bekleden met een laagje Maro 1:3 Rol.
Terugplaatsen in de vriezer en daarna afwerken met de oranje gekleurde Glacage.
Decoreren met streepjes van de 10% niet gekleurde Glacage.

De onderrand afwerken met Chocolade Schaafsel Wit.
Decoreren met een EK schildje.

Uitkomst 10 stuks