Eierkoeken Speculaas (Enjoy Eierkoek)
Eierkoeken Speculaas (Enjoy Eierkoek)
Recept
1.000 g | Enjoy Eierkoek | |
250 g | water | |
175 g | ei | |
25 g | Citroenrasp | |
20 g | Speculaas Orenta |
Decoratie
45 g | Calif. Amandel Schaafsel | |
25 g | greinsuiker P2 |
Werkwijze
Meng alle grondstoffen tot een glad beslag.Draaitijd ca. 10 minuten in de eerste versnelling.
Het beslag minimaal 30 minuten laten staan.
Met een ijslepel scheppen of spuiten met een spuitzak.
Decoreren met Calif. Amandel Schaafsel en greinsuiker P2.
Op kleur afbakken.
Oventemperatuur:
Inschietoven 250°C.
Baktijd 9 minuten.
Rotatieoven 230°C.
Baktijd 9 minuten.
Uitkomst 20 stuks.