Eierkoeken Kaneel/Butterscotch (Enjoy Eierkoek met ei)
Eierkoeken Kaneel/Butterscotch (Enjoy Eierkoek met ei)
Recept
1.000 g | Enjoy Eierkoek met ei | |
400 g | water | |
15 g | ammonium | |
25 g | Citroenrasp | |
7 g | Kaneel Orenta |
Decoratie
60 g | Butterscotch Granulaat |
Werkwijze
Ammonium oplossen in het water.Meng alle grondstoffen tot een glad beslag.
Draaitijd ca. 10 minuten in de eerste versnelling.
Het beslag minimaal 30 minuten laten staan.
Met een ijslepel scheppen of spuiten met een spuitzak.
Decoreren met Butterscotch Granulaat.
Op kleur afbakken.
Oventemperatuur:
Inschietoven 250°C.
Baktijd 9 minuten.
Rotatieoven 230°C.
Baktijd 9 minuten.
Uitkomst 20 stuks.