Duo Dubbel Donker met Multikorn Donker 50 MZ
Duo Dubbel Donker met Multikorn Donker 50 MZ
Recept
5.000 g | 50 % | Multikorn Donker 50 MZ * | } 100% |
2.500 g | 25 % | tarwebloem | } |
2.500 g | 25 % | volkorentarwemeel | } |
500 g | 5 % | gist | |
5.800 g | 58 % | water | |
200 g | 2 % | Aromalt Dubbel Donker | |
100 g | 1 % | Combimalz GOLD |
* Multikorn Donker 50 MZ bevat zout!
Decoratie
570 g | Decor Pompoen | ||
570 g | Decor Sesamzaad |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 1700 gram.
Bolrijs 20 minuten.
Het deegstuk bevochtigen, van boven in de Decor Pompoen en de onderkant in Decor Sesamzaad drukken.
Verdelen zonder opbollen.
Twee deegstukjes tegen elkaar op de plaat zetten, een met Decor Pompoen en een met Decor Sesamzaad boven.
Narijs 60 minuten.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 18 minuten.
Uitkomst 146 duo dubbel donker broodjes.