Duo Artistique
Duo Artistique
Recept
2.000 g | Kanomix | |
650 g | boter | |
200 g | bruine basterdsuiker | |
100 g | water | |
50 g | Speculaas Orenta | |
10 g | bakkerszout |
Vulling 1
1.500 g | Perla Amandelpan |
Vulling 2
3.000 g | Fruitful Lemon Cream |
Vulling 3
1.500 g | Flambé Schuim met Bianca en Zeesan Neutraal |
Afwerking
150 g | Paletta Spray Neutraal |
Decoratie
400 g | choco decor (8 g per stuk) | |
50 g | citroenzeste (1 g per stuk) |
Werkwijze
Van de Kanomix, boter, bruine basterdsuiker, water, Speculaas Orenta en zout een deeg zetten.Deeg koelen en de volgende dag met een weinig water soepel draaien.
Uitrollen tot een dikte van 2 mm en fonceer een taartpan van 12,5 cm.
Spuit hierop een spiraal van 30 gram Perla Amandelpan en hierop een spiraal van 60 gram Fruitful Lemon Cream.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 40 minuten (schuif open).
Na het afkoelen de taartjes opspuiten met het schuim, eventueel het schuim iets afbranden.
Afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Decoreren met een choco decor en citroenzeste.
Uitkomst 50 stuks