Dubbel Donker
Dubbel Donker
Recept
5.000 g | 50 % | volkorentarwemeel | } 100% |
3.000 g | 30 % | Toscane Donker 30 MZ * | } |
2.000 g | 20 % | tarwebloem | } |
250 g | 2.5 % | gist | |
5.200 g | 52 % | water |
* Toscane Donker 30 MZ bevat zout!
Decoratie
180 g | roggebloem |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 870 gram.
Bol-puntrijs 45 minuten.
Vormen en decoreren met Roggebloem.
Narijs 60 minuten.
Oventemperatuur 270°C.
Baktijd 45 minuten.
Uitkomst 17 stuks
Voor verwerking via procesonderbreking 1 á 2% Protea Bruin toevoegen.