Droombroodje
Droombroodje
Recept
5.000 g | 50 % | Panomix Vienna * | } 100% |
5.000 g | 50 % | tarwebloem | } |
800 g | 8 % | gist | |
4.600 g | 46 % | water |
* Panomix Vienna bevat zout!
Vulling
15.400 g | Gele room met Minuta VV (50 g per stuk) |
Decoratie
616 g | poedersuiker (2 g per stuk) |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Deegtemperatuur 24°C.
Afwegen 1500 gram.
Bolrijs 15 minuten.
Verdelen en opbollen.
De bolletjes iets los laten komen, platrollen en dubbelvouwen.
Narijs ca. 45 minuten.
Oventemperatuur 250°C.
baktijd ca. 7 minuten.
Uitkomst 308 stuks
Na het afkoelen, opensnijden en vullen met de gele room.
Bestuiven met poedersuiker.