Double Choc Tulband
Double Choc Tulband
Recept
5.250 g | Double Choc Cake | |
1.050 g | ei | |
1.050 g | water |
Ganache
300 g | Sweet Glacé Choc Zacht |
Afwerking
600 g | Arabesque Noir 58 |
Werkwijze
Meng alle grondstoffen gedurende 5 minuten in de laagste versnelling met de vlindergard.Het beslag voor het afvullen altijd even doorspatelen om eventuele chocoladestukjes van de wand te halen.
De gesmeerde tulbandvorm (18 x 10 cm) vullen met 700 gram beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 160°C.
Rotatieoven 140°C.
Baktijd 50 minuten.
Strijk de getempereerde Arabesque Noir 58 op een bakvel en blaas het koud met een compressor. Breek in stukken.
Spuit een spiraal Sweet Glacé Choc Zacht tegen de tulband en plak de stukken chocolade hieraan vast.
Uitkomst 10 stuks