Double Choc Coco
Double Choc Coco
Recept 1
10.000 g | Double Choc Cake | |
2.000 g | ei | |
2.000 g | water | |
1.500 g | boter * |
* Zachte boter
Recept 2
1.200 g | Bianca | |
800 g | suiker | |
1.600 g | water | |
2.000 g | gemalen kokos |
Decoratie
220 g | gemalen kokos |
Werkwijze
Meng alle grondstoffen van recept 1 gedurende 5 minuten in de laagste versnelling met de vlindergard.Meng alle grondstoffen van het recept 2 gedurende 5 minuten in de tweede versnelling met de vlindergard.
Een cakeblik (inhoud 1 liter) smeren en bestrooien met gemalen kokos.
Vullen met 120 gram kokosvulling en daarop 350 gram cakebeslag.
Inschietoven:
Oventemperatuur 160°C.
Baktijd ca. 60 minuten.
Rotatieoven:
Oventemperatuur 130°C.
Baktijd ca. 60 minuten.
Uitkomst 44 stuks.