DIY Dessertbox
DIY Dessertbox
Recept Kaneel Krokant
250 g | basterdsuiker | |
300 g | water | |
300 g | zeeuwse tarwebloem | |
400 g | Amandelprogres | |
180 g | Arabesque Lait 34 | |
6 g | bakkerszout | |
50 g | Kaneel Orenta |
Werkwijze
Alle grondstoffen tot een spuitbaar deeg verwerken.Strijk het beslag dun uit op een bakvel.
Oventemperatuur:
Inschietoven 220°C.
Rotatieoven 200°C.
Baktijd 20 minuten.
Vul ieder pakket met:
1 zakje Zeesan Choco van 50 gram
1 zakje Sachermix van 100 gram
1 spuitzakje Fruitful Raspberry HI van 100 gram
1 zakje met Kaneel Krokant van 50 gram
1 zakje koekkruimels van 25 gram
1 zakje met 10 door goudpoeder gerolde hazelnoten
1 grote wegwerp spuitzak