Dessertbol met Zeesan Cappuccino
Dessertbol met Zeesan Cappuccino
Fonceerdeeg
150 g | Hardewenerdeeg met Kanomix |
Recept
180 g | Kapsel met Moscalux |
Vulling
200 g | Zeesan Cappuccino | |
250 g | water | |
1.000 g | slagroom |
Werkwijze
Meng de Zeesan Cappuccino met het water tot een gladde massa.Spatel de slagroom die voor 75 % is opgeklopt erdoor.
Vul een ronde kom van 18 cm met een deel van de cappuccinobavaroise en breng hier op om-en-om laagjes blankkapsel aan met een oplopende diameter.
Kapsel tremperen met koffielikeur.
De laatste laag afsluiten met kapsel, deze instrijken met Scaldis Melk en afsluiten met een hardewenerplak.
In de koelkast op laten stijven.
Na een uur in de vriezer plaatsen.
Na het vriezen de bol lossen door de kom in heet water te dompelen.
Op de bovenkant afwerken met een dop slagroom en decoreren met een waaier van Scaldis Wit.
Rondom ronde galets van Scaldis Melk plaatsen.
Uitkomst 3 Desserbollen.