Cup Cake
Cup Cake
Recept
1.000 g | Vero Plaatcake | |
550 g | water | |
350 g | Muffinolie * | |
100 g | suiker |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Decoratie
1.425 g | Cup Cake Frosting (25 g per stuk) |
Werkwijze
Alle ingrediënten met de vlinder tot een glad beslag draaien.Planeetmenger 3 minuten in 2e versnelling.
Met een ijsschep 35 gram beslag in de Mini Muffintray scheppen.
Voor chocoladebeslag 3% cacaopoeder toevoegen (60 gram).
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd ca. 20 minuten.
Spuit na het afkoelen een rozet frosting van ca. 25 gram op de cup cake.
De cup cakes zijn prima te decoreren met o.a.:
- suikerdecoraties
- chocoladeschaafsel
- snoepgoed e.d.
Uitkomst 57 stuks