Cream on Cake
Cream on Cake
Recept 1
1.500 g | 50 % | Panomix Vienna * | } 100% |
1.500 g | 50 % | tarwebloem | } |
180 g | 6 % | gist | |
1.200 g | 40 % | water | |
150 g | 5 % | boter |
* Panomix Vienna bevat zout!
Recept 2
2.000 g | Fantasy Karamel Cake | ||
400 g | ei | ||
400 g | water |
Afwerking 1
3.500 g | Choco gele room met Maestro Creme Vanille | ||
3.500 g | Gele room met Maestro Creme Vanille |
Afwerking 2
1.620 g | Paletta Spray Neutraal (15 g per stuk) |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Deegtemperatuur 24°C.
Opmaken als voor brood.
Deegrust ca. 15 minuten.
Uitrollen tot een dikte van ca. 1,5 cm (80 x 56 cm).
Banen snijden van 9 cm breed en 80 cm lang.
Plaats de banen in de stokbroodplaten.
Narijs 50 minuten
Per deegstrook 150 gram cakebeslag inspuiten (houd 5 cm van de rand vrij).
Oventemperatuur 225°C.
Baktijd ca. 11 minuten.
Snijd de banen in stukken van 12,5 cm.
Beide gele room recepten aandraaien.
Twee spuitzakken (1 voor iedere roomsoort) voor de helft vullen en deze weer in 1 spuitzak plaatsen met een 18 mm St. Honoré spuitje.
Spuit hiermee golvende banen op het roombroodje.
Afgeleren met de Paletta Spray Neutraal.
Roombroodjes afwerken naar keuze.
Uitkomst 108 stuks