Crazy Cappuccino
Crazy Cappuccino
Fonceerdeeg
800 g | Hardewenerdeeg met Kanomix | |
200 g | Fruitful Raspberry Jam |
Recept
1.000 g | Vero Plaatcake | |
100 g | suiker | |
550 g | water | |
350 g | Muffinolie * | |
80 g | Wigo Comp.Irish Coffee |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
400 g | Zeesan Cappuccino | |
500 g | water | |
2.000 g | slagroom |
Afwerking
200 g | Cremo B Poeder | |
480 g | slagroom | |
80 g | suiker | |
240 g | water | |
40 g | Whiskey |
Decoratie
280 g | slagroom | |
42 st | chocolade mokka bonen (3 st per stuk) | |
140 g | choco decor (10 g per stuk) |
Werkwijze
Twee platen van 60 x 20 cm bekleden met bakpapier en fonceren met hardewenerdeeg van 2,5 mm dik.Bestrijken met Fruitful Raspberry Jam.
Meng de ingrediënten gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met de vlinder tot een glad beslag.
Het beslag over Fruitful Raspberry Jam verdelen.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.
Meng de Zeesan Cappuccino met het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
De plaat afvullen, glad afstrijken en koelen.
Meng voor de afwerking alle grondstoffen tot een gladde massa en strijk dit op de gekoelde bavaroise.
NB. Bavaroise altijd eerst in de koelkast en dan pas in de vriezer plaatsen om een goede gelering te krijgen.
Na het koelen of vriezen, lossen en de bovenzijde decoreren met iets cacao.
Snijden in stukken van 8 x 18 cm.
Decoreren met een dop slagroom, een choco decor en 3 chocolade mokka bonen.
Uitkomst 14 stuks