Recepten Recepten

Cranberrygebak

Fonceerdeeg

800 g   Hardewenerdeeg met Kanomix

Vulling 1

3.600 g   Frangipane met Perla Amandelpan

Vulling 2

1.600 g   Crème au Beurre met Puddingpoeder R

Afwerking

400 g   Dip Choco

Vulling 3

1.000 g   Fruitful Cranberry HI
Cranberrygebak

Werkwijze

Fonceer hardewenerbakjes (doorsnede 8 cm).
Vul de gefonceerde bakjes met de Frangipane met Perla Amandelpan.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 35 minuten.

Spuit een dubbele cirkel crème bovenop de gebakken bodems.
Doorhalen met Dip Choco.
Verdeel de Fruitful Cranberry HI in het midden van de gebakjes.

Uitkomst 80 stuks