Cranberry Volkoren
Cranberry Volkoren
Recept
6.000 g | 60 % | volkorentarwemeel | } 100% |
4.000 g | 40 % | Toscane Goud 40 MZ * | } |
200 g | 2 % | gist | |
6.500 g | 65 % | water |
* Toscane Goud 40 MZ bevat zout!
Vulling
3.000 g | 30 % | cranberries |
Decoratie
195 g | volkorenroggemeel (5 g per stuk) |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Voor een goede vochtopname het deeg wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 27°C.
Bulkrijs van 45 minuten.
Afwegen 500 gram.
Bolrijs 30 minuten.
Vormen (roggevolkorenmeel inbollen tijdens het vormen).
Plaats de deegstukken in de met roggevolkorenmeel bestoven mandjes.
Narijs 75 minuten.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 250°C.
Baktijd ca. 35 minuten.
Uitkomst 39 stuks