Cranberry Taartje
Cranberry Taartje
Fonceerdeeg
750 g | Kruimeldeeg met Kanomix | |
225 g | Arabesque Noir 58 |
Vulling 2
3.000 g | Choco Bavaroise met Zeesan Choco |
Afwerking
1.125 g | Fruitful Cranberry HI | |
500 g | Paletta Spray Neutraal |
Decoratie
225 g | fruit |
Werkwijze
Verdeel het Kruimeldeeg over de taartringen van 15 cm doorsnede.Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatie oven 160°C.
Baktijd 25 minuten.
Na het bakken, lossen en instrijken of spuiten met Arabesque Noir 58.
Plaats de bodems in een schone ring van 15 cm met daarin een manderol van plastic.
Verdeel de 200 gram bavaroise over de bodems.
Bavaroise altijd eerst in de koelkast en dan pas in de vriezer plaatsen om een goede gelering te krijgen.
Als de taartjes bevroren zijn, het restant van de taartring vullen met Fruitful Cranberry HI en glad afstrijken.
Afgeleren met de Paletta Spray Neutraal en decoreren met fruit.
Uitkomst 15 stuks