Cranberry QuarQy Plaatcake
Cranberry QuarQy Plaatcake
Bodem
350 g | Hardewenerdeeg met Kanomix | |
175 g | Fruitful Raspberry Jam |
Recept
1.000 g | Fantasy QuarQy Cake | |
350 g | ei | |
250 g | water | |
150 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
250 g | Fruitful Cranberry HI * | |
200 g | cranberry stukjes |
* Ook heerlijk met Fruitful Red Fruit.
Decoratie
200 g | Fruitful Raspberry Jam | |
100 g | Kruimeldeeg met Minuta VV |
Werkwijze
Een bakplaat van ca. 60 x 20 cm beleggen met bakpapier en fonceren met hardewenerdeeg van 1,75 mm dikte.Bestrijken met Fruitful Raspberry Jam.
Meng de Fantasy QuarQy Cake met ei, water en Muffinolie gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.
Voeg op het laatste de vulling toe en draai dit goed mee, eventueel naspatelen.
Giet het totale beslag op het deeg en strijk dit glad.
Spuit een raster Fruitful Raspberry Jam op het beslag.
Bestrooi met het kruimeldeeg.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.
Na het afkoelen of invriezen snijden in stukken van 8 x 19 cm.
Uitkomst 7 stuks