Cranberry Plaatcake
Cranberry Plaatcake
Recept 1
900 g | Vero Vrijuit Cake | |
50 g | Wigo Kirschmelange | |
325 g | water * |
* Eventueel het weekwater van de cranberries
Vulling
225 g | Cranberry Soft & Moist (00152) |
Recept 2
900 g | Vero Vrijuit Cake | |
325 g | water |
Afwerking
300 g | ganache |
Decoratie
150 g | Cranberry Diced Sweet & Dried (94540) |
Werkwijze
1 Plaat van 60 x 20 bekleden met siliconenpapier.Vero Vrijuit Cake, Wigo Kirschmelange en water mengen, 5 minuten in de 2e versnelling met de vlinder.
De geweekte cranberries als laatste doordraaien.
Verdeel het beslag over het siliconenpapier.
Het geheel koelen om het vermengen met de tweede laag te voorkomen.
Vero Vrijuit Cake en water mengen, 5 minuten in de 2e versnelling met de vlinder.
Het beslag over de eerste laag verdelen.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatie oven 160°C.
Baktijd 40 minuten.
Na het koelen afwerken met de ganache en decoreren met stukjes cranberries.
Snijd de plaatcake in 3 banen en snijd de banen in plakjes van 2 cm dikte.
Uitkomst 90 stuks