Cranberry Cream
Cranberry Cream
Fonceerdeeg
3.500 g | Kruimeldeeg met Kanomix en Minuta VV | |
1.600 g | Perla Amandelpan |
Rolbeslag
1.600 g | Rolbeslag met Maestro Moscovisch |
Vulling
4.000 g | Fruitful Cranberry HI |
Decoratie 1
2.500 g | Flambé Schuim met Bianca en Zeesan Neutraal |
Afwerking
400 g | Paletta Spray Neutraal |
Decoratie 2
200 g | pistachenoten * |
* Fijn gehakt
Werkwijze
20 vlaaipannen (20 cm doorsnede) bestrooien met kruimeldeeg.Verdeel hierop de Perla Amandelpan en druk een uitgestoken plak rolbeslag op de Perla Amandelpan.
Verdeel de Fruitful Cranberry HI over het rolbeslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 25 minuten.
Spuit een rand schuim om de taartjes en brand deze af.
Afgeleren met Paletta Spray Neutraal en decoreren met de gehakte pistachenoten.
Uitkomst 20 stuks