Recepten Recepten

Cranberry Cream

Fonceerdeeg

3.500 g   Kruimeldeeg met Kanomix en Minuta VV
1.600 g   Perla Amandelpan

Rolbeslag

1.600 g   Rolbeslag met Maestro Moscovisch

Vulling

4.000 g   Fruitful Cranberry HI

Decoratie 1

2.500 g   Flambé Schuim met Bianca en Zeesan Neutraal

Afwerking

400 g   Paletta Spray Neutraal

Decoratie 2

200 g   pistachenoten *

* Fijn gehakt

Cranberry Cream

Werkwijze

20 vlaaipannen (20 cm doorsnede) bestrooien met kruimeldeeg.
Verdeel hierop de Perla Amandelpan en druk een uitgestoken plak rolbeslag op de Perla Amandelpan.
Verdeel de Fruitful Cranberry HI over het rolbeslag.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 25 minuten.

Spuit een rand schuim om de taartjes en brand deze af.
Afgeleren met Paletta Spray Neutraal en decoreren met de gehakte pistachenoten.

Uitkomst 20 stuks