Cranberry Cake
Cranberry Cake
Recept
5.500 g | Vero Boerencake Koppig | |
2.000 g | water |
Vulling
1.000 g | Fruitful Cranberry HI | |
350 g | Cranberry Diced Sweet & Dried (94540) |
Decoratie
270 g | Cranberry Diced Sweet & Dried (94540) |
Werkwijze
Vero Boerencake Koppig en het water mengen, 4 minuten in de eerste versnelling draaien.Schep 275 gram beslag in een Papieren Cakevorm.
Spuit op het beslag een zigzag van de Fruitful Cranberry HI vermengd met de cranberries.
Decoreren met stukjes cranberries
Het is aan te bevelen om de bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de bakvorm schoon te houden.
Oventemperatuur:
Inschietoven 190°C.
Rotatieoven 170°C.
Baktijd ca. 45 minuten.
Uitkomst 27 stuks