Colomba Panettone Cake
Colomba Panettone Cake
Recept
1.200 g | Fantasy Panettone Cake | |
300 g | ei | |
300 g | boter * | |
300 g | water |
* of Muffinolie, i.v.m. het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Decoratie
63 g | poedersuiker | |
7 g | Mont Blanc |
Werkwijze
Meng alle ingrediënten.Met boter maximaal gedurende 4 minuten in de eerste versnelling met de vlindergard.
Met Muffinolie gedurende 5 minuten in de eerste versnelling met de vlindergard.
Spuit 150 gram beslag in de Colomba vorm.
De bovenzijde bestrooien met een mengsel van poedersuiker en Mont Blanc en direct afbakken.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd ca. 20 minuten.
Uitkomst 14 stuks
Het is aan te bevelen om de bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de onderzijde schoon te houden.