CitrusGinger Meringue Pie
CitrusGinger Meringue Pie
Bodem
2.500 g | Hardewenerdeeg met Kanomix |
Vulling
700 g | Perla Amandelpan | |
175 g | gembershavings | |
50 g | water |
Afwerking
135 g | Arabesque Blanc 29 |
Afwerking 1
500 g | Bianca | |
600 g | water | |
500 g | suiker | |
500 g | suiker | |
75 g | Zeesan Lemon |
Afwerking 2
1.800 g | Fruitful Lemon Cream | |
500 g | Fruitful Orange Cream | |
1.000 g | Paletta Spray Neutraal | |
250 g | gembershavings | |
2 g | gemalen gember |
Werkwijze
Meng alle grondstoffen voor de bodem tot een deeg,Het deeg uitrollen tot een dikte van 2,5 mm en prikken.
Fonceer vlaaipannen van 18 cm doorsnede.
Meng de Perla Amandelpan met water en gembershavings.
Spuit een ring gemberspijs in de hoeken.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 20 minuten.
Strijk de afgekoelde bodems in met Arabesque Blanc.
Verwarm de Fruitful Lemon Cream en Fruitful Orange Cream tot 50°C, voeg hete Paletta Spray Neutraal toe,
roer hierdoor gembershavings en gemalen gember.
Schep of schenk 350 gram op de bodem.
Klop de Bianca met warm water luchtig en voeg het eerste deel suiker toe, klopt dit ca. 4 minuten.
Meng het tweede deel suiker met Zeesan Lemon en voeg dit toe op een lage snelheid.
Draai 5 minuten na in de tweede versnelling. Spuit doppen/rozetten schuim op de gevulde bodems.
Het schuim afschroeien, eventueel het geheel afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
UItkomst 10 stuks