CitroenRoom Plaatcake met Fantasy Lemon Cake
CitroenRoom Plaatcake met Fantasy Lemon Cake
Recept
1.000 g | Fantasy Lemon Cake | |
350 g | ei | |
150 g | boter * | |
250 g | water |
* of Muffinolie, i.v.m. het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
250 g | Fruitful Lemon Cream | |
180 g | water | |
75 g | Maestro Creme Vanille |
Afwerking
200 g | Paletta Spray Neutraal |
Werkwijze
Verwarm de boter tot ca. 60ºC.Meng alle ingrediënten gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.
Om er zeker van te zijn dat de citroenstukjes mooi verdeeld zitten in het beslag,
is het aan te bevelen om het bij te krabben voor het uitscheppen.
Vul een bakplaat van 60 x 20 cm met beslag en het beslag gladstrijken.
Meng de Fruitful Lemon Cream met water en Maestro Creme Vanille.
Spuit een raster op het beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 185°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 55 minuten.
Na het bakken afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Uitkomst 30 stuks (3,8 x 9 cm)