Citroen Schuim Tompouce
Citroen Schuim Tompouce
Bodem
10 st | tompouce plakken 46 x 11 cm |
-
625 g | Fruitful Apricot |
Recept 1
750 g | Fantasy Lemon Cake | |
250 g | ei | |
190 g | water | |
100 g | Muffinolie * | |
75 g | suiker |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Recept 2
400 g | Maestro Creme Vanille | |
1.000 g | water |
Vulling
1.000 g | Flambé Schuim met Bianca en Zeesan Neutraal |
Werkwijze
Meng de Fantasy Lemon Cake, ei, Muffinolie, suiker en water gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.Bak deze in een hoge plaat van 40 x 60 cm en snijd hiervan 5 stroken van 40 cm breed.
Oventemperatuur
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd 20 minuten.
Strijk 5 van de tompouce plakken in met de ingekookte Fruitful Apricot Jam en plaats hierop een strook van de Lemoncake.
Meng de Maestro Creme Vanille en het water 3 minuten in de hoogste versnelling.
Spuit deze op de Lemoncake tompouce stroken en plaats hierop de overige tompouce plakken.
Maak het recept aan voor de flambé schuim en breng met een glaceermes een dunne laag aan op de plakken.
Spuit de plakken vervolgens op met de overige flambé schuim en brand deze af.
Snijd de tompoucen met een zaagmes op een breedte van 5 cm.
Eventueel decoreren naar wens met bijvoorbeeld citroen of chocolade
Uitkomst 40 stuks