Citroen Crème Cake
Citroen Crème Cake
Fonceerdeeg
144 g | Kruimeldeeg met Kanomix en Minuta VV (12 g per stuk) |
Recept
300 g | Vero Plaatcake | |
150 g | water | |
150 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
360 g | Fruitful Lemon Cream |
Decoratie
30 g | Bianca | |
45 g | water * | |
75 g | suiker |
* 90°C
Afwerking
60 g | Paletta Spray Neutraal |
Werkwijze
Siliconenmat maat R10M (10 cm doorsnede) bestrooien met kruimeldeeg.Meng de ingrediënten gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met de vlinder tot een glad beslag.
Spuit 50 gram beslag op het kruimeldeeg.
Spuit in het midden van het beslag 30 gram Fruitful Lemon Cream.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 25 minuten.
Bianca en suiker met het water mengen en in stand 2 met een garde opkloppen tot een standig schuim.
Spuit kleine dopjes op het cakeje en brand deze af met een brander.
Afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Uitkomst 12 stuks