Christmas Carol met Panomix Vienna
Christmas Carol met Panomix Vienna
Recept
1.000 g | 50 % | Panomix Vienna * | } 100% |
1.000 g | 50 % | tarwebloem | } |
140 g | 7 % | gist | |
880 g | 44 % | water |
* Panomix Vienna bevat zout!
Vulling
1.000 g | Perla Amandelpan | ||
100 g | ei |
Vulling 2
1.500 g | Amarenen Kersen | ||
750 g | rozijnen | ||
750 g | suikernibs P4 |
Decoratie
110 g | Calif. Amandel Schaafsel |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 1000 gram.
Vormen als voor brood.
Rijs 25 minuten.
Deeg uitrollen op een dikte van 2,75 mm en 35 cm breed.
Perla Amandelpan met ei aanmaken 370 gram op de deegplak strijken.
500 gram Amarenen Kersen, 250 gram rozijnen en 250 gram suikernibs over de spijs verdelen.
Deegplak oprollen als voor snecken, dikte 8 cm.
Rol in vieren snijden 590 gram, ca 50 cm.
Het deegstuk als een spiraalvorm in een ronde pie-plate leggen.
Narijs 45 minuten.
Voor het bakken over heel het brood inknippen.
Oventemperatuur 210°C.
Baktijd 30 minuten.
Na het bakken afwerken met Paletta Spray Abrikoos en gebruneerd amandelschaafsel.
Uitkomst 12 Christmas Carols.