Chocoschnitt
Chocoschnitt
Recept
1.250 g | Sachermix | |
750 g | ei | |
250 g | water |
Vulling
1.000 g | Choco Creme au Beurre met Cremo B Poeder | |
450 g | Fruitful Raspberry Jam |
Trempeer
250 g | Trempeerlikeur met Gel |
Decoratie
1.000 g | Marsepein Marmer Choco Decor | |
200 g | Choco Creme au Beurre met Cremo B Poeder | |
150 g | Crème au Beurre met Cremo B Poeder | |
75 g | ColdJel Neutraal |
Werkwijze
Alle grondstoffen mengen en gedurende 8 minuten in de hoogste versnelling opkloppen, 1 minuut nadraaien in de laagste versnelling.Soortelijk gewicht 450-500 gram/liter.
Vul een kapselplaat 60 x 40 cm met 2250 gram beslag.
Oventemperatuur 180°C.
Baktijd 30 minuten.
Snijd het kapsel 2x door.
Vul de onderste laag met de Choco Creme.
Vul de bovenste laag met de Fruitful Raspberry Jam.
Trempeer de tussen- en de bovenplak met Kirschtrempeer.
Maskeer het kapsel met de Choco Creme en bekleed de bovenzijde met Marsepein Decor.
Bestrijken met een dunne laag ColdJel Neutraal.
Spuit 5 rozetjes creme op de schnitt en decoreer met een chocolade decoratie.
Uitkomst 14 stuks.