Chocolate Delight schnitt met Zeesan Tiramisu
Chocolate Delight schnitt met Zeesan Tiramisu
Recept
1.000 g | Mosca Choco | |
600 g | ei | |
200 g | water |
Vulling
300 g | Zeesan Tiramisu | |
900 g | water | |
1.500 g | slagroom | |
600 g | couverture wit | |
150 g | Minuta VV |
Decoratie
400 g | slagroom | |
250 g | chocolade bloesem wit |
Werkwijze
Doe eerst de eieren en water in het bekken, daarna de Mosca Choco toevoegen en het geheel in de laagste versnelling door elkaar mengen.Draaitijd minimaal 8 minuten, verdeeld in ca. 6 minuten hogere- en 2 minuten lagere versnelling.
Soortelijk gewicht 400 gram/liter.
Beslag uitstrijken op een plaat van 60 x 40 cm.
Oventemperatuur 180°C.
Baktijd 25 minuten.
Couverture wit met het kokende water tot een gladde massa roeren .
Laat deze massa afkoelen tot 25 °C, daarna de Zeesan Tiramisu en de Minuta VV erdoor mengen.
Spatel dan de slagroom die voor 75 % is opgeklopt erdoor.
Kapsel tweemaal doorsnijden, op een diepvries plaat leggen en tweemaal vullen met witte tiramisu chocolade bavaroise.
Koelen of eventueel vriezen.
Strijk de bovenkant af met een dikke laag slagroom, in stukken van 7 x 18 cm snijden.
Decoreren met witte chocolade krullen, een dop slagroom en de miehoen decoratie aanbrengen.
Laat de miehoen zeer kort in de hete olie extruderen.
Uitkomst 16 chocolate delight schnitten.