Recepten Recepten

Chocolading

Recept 1

250 g   Kanomix
100 g   boter
30 g   tarwebloem
25 g   water
20 g   Cacao

-

200 g   Fruitful Raspberry Jam

Recept 2

335 g   Double Choc Cake
165 g   bruine basterdsuiker
85 st   eieren
85 g   water *
85 g   Arabesque Noir 58

* 50°C

Afwerking 1

720 g   Choco Bavaroise met Zeesan Choco

Afwerking 2

75 g   Bianca
75 g   water
75 g   castorsuiker
75 g   castorsuiker
37 g   Zeesan Choco

Decoratie

160 g   choco decor
8 st   Macarons
Chocolading

Werkwijze

Van alle grondstoffen van recept 1 een deeg zetten.
Uitrollen tot een dikte van 1,75 mm en verdelen op een bakplaat in stukken van 7 x 18 cm.
Bak de bodems af en bestrijk deze na het afkoelen met de Fruitful Raspberry Jam.

Oventemperatuur :
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 25 minuten.

Double Choc met de bruine basterdsuiker mengen. Vervolgens de eieren, warm water en gesmolten chocolade toevoegen.
Alles goed doormengen en het beslag verdelen over een met bakpapier beklede bakplaat van 60 x 20 cm.

Oventemperatuur:
Inschietoven 190°C.
Rotatieoven 170°C.
Baktijd 30 minuten.

Na het afkoelen in stukken van 7 x 18 cm snijden en op de hardewenerbodems plaatsen.

Bianca met het water en 75 gram castorsuiker mengen en opkloppen.
De andere 75 gram castorsuiker met Zeesan Choco vermengen en door het schuim spatelen.

Oventemperatuur:
Inschietoven 150°C.
Rotatieoven 130°C.
Baktijd 60 minuten.

Spuit op ieder gebakstuk 6 doppen (15 gram) chocoladebavaroise.
Decoreren met een choco decor, het chocoladeschuim en de macaron.

Uitkomst 8 stuks