Chocoladetulband met Double Choc Cake
Chocoladetulband met Double Choc Cake
Recept
5.000 g | Double Choc Cake | |
1.000 g | ei | |
1.000 g | water |
Vulling
2.300 g | Maro 54/46 Patisserie | |
250 g | Gel Kirsch 50% |
Afwerking
700 g | Scaldis Wit | |
700 g | Dip Neutraal | |
300 g | greinsuiker P2 |
Werkwijze
Meng alle grondstoffen gedurende 5 minuten in de laagste versnelling met de vlindergard.Voor het uitscheppen eerst bijkrabben en doorspatelen.
Tulbandvorm van 18 x 10 cm hoog vullen met 250 gram beslag.
Meng de Gel Kirsch 50% met de Am. Marsepein tot een gladde spuitbaremassa door het in de planeetmenger met een vlindergard te mengen.
Spuit met de marsepein een ring op het beslag en schep hierop nog 150 gram beslag.
Oventemperatuur 180°C.
Baktijd 40 minuten.
Na afkoelen overgieten met een mengsel van Scaldis Wit en Dip Neutraal.
Decoreren met greinsuiker voor een sneeuweffect.
Uitkomst 17 chocoladetulbanden.