Recepten Recepten

Chocolade Noten Tompouce

-

6 st   tompouce plakken 46 x 11 cm
150 g   Scaldis Wit

Recept 1

200 g   Zeesan Choco
200 g   Arabesque Noir 72
300 g   water
1.000 g   slagroom

Afwerking

250 g   Dip Choco

Decoratie

120 g   gezoete slagroom
60 g   noten
40 g   choco decor
Chocolade Noten Tompouce

Werkwijze

De tompouce plakken inspuiten met Scaldis Wit om het zacht worden tegen te gaan.

Meng de Zeesan Choco, water en de gesmolten Arabesque Noir 72 tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Een laag chocoladebavaroise op de tompouceplak spuiten en de tweede plak hierop leggen.
Breng de tweede laag chocoladebavaroise aan en dek af met de derde plak.

Bestrijk de bovenste plak met Dip Choco.

Snijd de tompoucen 3,5 cm breed en leg deze op zijn kant.

Decoreren met slagroom, noten en chocolade.

Uitkomst 26 stuks