Chocolade Noten Tompouce
Chocolade Noten Tompouce
-
6 st | tompouce plakken 46 x 11 cm | |
150 g | Scaldis Wit |
Recept 1
200 g | Zeesan Choco | |
200 g | Arabesque Noir 72 | |
300 g | water | |
1.000 g | slagroom |
Afwerking
250 g | Dip Choco |
Decoratie
120 g | gezoete slagroom | |
60 g | noten | |
40 g | choco decor |
Werkwijze
De tompouce plakken inspuiten met Scaldis Wit om het zacht worden tegen te gaan.Meng de Zeesan Choco, water en de gesmolten Arabesque Noir 72 tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Een laag chocoladebavaroise op de tompouceplak spuiten en de tweede plak hierop leggen.
Breng de tweede laag chocoladebavaroise aan en dek af met de derde plak.
Bestrijk de bovenste plak met Dip Choco.
Snijd de tompoucen 3,5 cm breed en leg deze op zijn kant.
Decoreren met slagroom, noten en chocolade.
Uitkomst 26 stuks