Chocolade Desserttaartje met Zeesan Choco
Chocolade Desserttaartje met Zeesan Choco
Recept
200 g | 200 % | Zeesan Choco | |
250 g | 250 % | water | |
1.000 g | 1000 % | slagroom |
Werkwijze
Meng Zeesan choco met water tot een gladde massa.Spatel de slagroom die voor 75 % is opgeklopt erdoor.
De bavaroiseringen insmeren met Muffinolie en door de poedersuiker halen, overtollige poedersuiker afkloppen.
De bavaroiseringen vullen met een dun plakje amandelbeslag dat net binnen de bavaroisering valt.
Een laagje bavaroise.
Weer een dun plakje amandelbeslag.
Ruim tremperen met Kirsch trempeerlikeur.
De ring glad afstrijken met bavaroise en koelen, vervolgens invriezen.
De rand afwerken met smal goud lint.
Aan de bovenzijde choco ganache van Scaldis Puur, decoreren met een takje citroenmelisse.
Uitkomst 5 taartjes van 12 cm doorsnee.