Chocobroodletter
Chocobroodletter
Recept
5.000 g | 50 % | Panomix Vienna * | } 100% |
5.000 g | 50 % | tarwebloem | } |
700 g | 7 % | gist | |
4.500 g | 45 % | water | |
600 g | 6 % | Wigo Kirschmelange |
* Panomix Vienna bevat zout!
Vulling
3.000 g | 30 % | Choco Chunks | |
1.000 g | 10 % | cashewnoten |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.De vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 400 gram.
Puntrijs 20 minuten.
Rollen tot een lengte van 50 cm.
Vormen tot een S.
Strijken met Ovex Liquide of ei.
Narijs 50 minuten.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 23 minuten.
Uitkomst 49 stuks