Chocobroodje
Chocobroodje
Recept
5.000 g | 50 % | Panomix Vienna * | } 100% |
5.000 g | 50 % | tarwebloem | } |
700 g | 7 % | gist | |
4.500 g | 45 % | water | |
600 g | 6 % | Wigo Kirschmelange |
* Panomix Vienna bevat zout!
Vulling
3.000 g | 30 % | Choco Chunks | |
1.000 g | 10 % | cashewnoten |
Decoratie
490 g | Decor Sesamzaad (10 g per stuk) |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.De vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 400 gram.
Bolrijs 20 minuten.
Vormen en in de houten bakvorm plaatsen.
Strijken met Ovex Liquide of ei.
Decoreren.
Narijs 50 minuten.
Voor het bakken over de lengte insnijden.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 25 minuten.
Uitkomst 49 stuks