Choco Tropical Rol
Choco Tropical Rol
Recept
1.000 g | Sachermix | |
1.000 g | ei |
Vulling
1.000 g | slagroom | |
200 g | Zeesan Neutraal | |
250 g | water | |
1.000 g | Fruitful Tropical |
Trempeer
200 g | Trempeerlikeur met Gel |
Afwerking
900 g | Crème au Beurre met Cremo B Poeder | |
90 g | Mont Blanc * |
* iets geel gekleurd
Werkwijze
Alle grondstoffen mengen en gedurende 8 minuten in de hoogste versnelling opkloppen, 1 minuut nadraaien in de laagste versnelling.Soortelijk gewicht 450-500 gram/liter.
Trek 3 plakken van 60 x 40 cm, 650 gram beslag per plak.
Oventemperatuur 240°C.
Baktijd 6 minuten.
Meng de Zeesan Neutraal met water, spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Meng de Fruitful Tropical door de bavaroise.
Trempeer de plakken met Trempeerlikeur met Gel.
Vul de plakken met de tropicalbavaroise en rol ze op.
Bavaroise altijd eerst in de koelkast en dan in de vriezer plaatsen om een goede gelering te krijgen.
Maskeer de rollen grof met de Creme au Beurre zodat er punten ontstaan.
Decoreren met gele Mont Blanc.
Snij de rol in drie gelijke stukken.
Uitkomst 9 stuks.