Choco Speculaascake
Choco Speculaascake
Recept
2.120 g | Fantasy Speculaas Cake | |
1.010 g | water | |
800 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
260 g | Perla Amandelpan |
Afwerking
350 g | Arabesque Lait 34 |
Decoratie
1 st | vanillestokje | |
1 st | kaneelpijp | |
5 g | gember |
Werkwijze
Meng de ingrediënten gedurende 5 minuten in de tweede versnelling met de vlindergard.Vul een ring van 12 cm doorsnede en 5 cm hoog met 300 gram beslag.
Spuit een dop van 20 gram Perla Amandelpan in het beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 165°C
Rotatieoven 135°C
Baktijd 50 minuten
Haal de bovenkant door de getempereerde Arabesque Lait 34.
Decoreren met een vanillestokje, gember en een kaneelpijp.
Uitkomst 13 stuks