Choco Soezenpouce
Choco Soezenpouce
-
2 st | korstplakken 48 x 24 cm | |
100 g | Scaldis Wit |
Recept
300 g | Jello Totaal | |
450 g | water (50°C) |
Vulling
1.250 g | gezoete slagroom |
Afwerking
250 g | Dip Choco |
Werkwijze
De korstplakken plakken inspuiten met Scaldis Wit om het zacht worden tegen te gaan.Jello Totaal met water van 50°C mengen.
In de 2e versnelling 8 tot 10 minuten draaien met de vlindergard.
Spuit hiervan kleine soesjes.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 20 minuten.
De eerste 6 minuten met de schuif dicht, als de soes van de plaat los komt dan 14 minuten met de schuif open gaar bakken.
De soesjes na het afkoelen vullen met slagroom.
De korstplak instrijken met slagroom en daar de soesjes indrukken.
De bovenkant van de soesjes glad afstrijken met slagroom en afdekken met een korstplak.
De plak afglaceren met Dip Choco en de kleine soesjes doorhalen voor decoratie.
Tompoucen snijden van 5 x 11 cm.
Afwerken met een toefje slagroom en met daarop het doorgehaalde soesje.
Uitkomst 18 stuks